bugün

entry'ler (11006)

behzat ç çekiç ve gül

uzun zaman sonra entry girmeme sebep olmuş dizidir. sonradan çekilen sezonlar gibi dandik değil. 96 bölümlük Behzat ç tadı gibi. Çok güzel. 2010'lara gittim resmen. Oğlum amirim üzülmesin la artık. Sürekli birileri ölüyor. başlar başlamaz emniyetin kedisi öldürüldü ya la.

düzgün erkeklerin hep yalnız olması

belli zamandır yalnız bir erkek olarak böyle bir düşüncenin her zaman doğru önermeyi verdiğini düşünmüyorum. eğer bir insan gerçekten düzgün ise hayatında birinin olması onun düzgünlüğüne engel olmamalı.

annesine çok bağlı erkek

anne bulunmaz, ama sevgili bulursun, arkadaş bulursun, kardeşim dedigin birini de bulursun. her şeyi bulursun. ama anne başka bir şeydir. sümsükmüş. hassiktirin ordan. kızların baba hassasiyeti pohpohlanırken, erkeğin annesine hürmeti ana kuzusu diye tabir oluyor nedense.

yaşlı hasta ile dalga geçen hastane personelleri

izlerken ekranı delip geçip oraya ışınlanıp oradakilerin ağzını yüzünü kırıp parçalayasım geldi. o derece elim ayağım titreyerek sinirlendim. meslekten değil sadece, insanlıktan da men edilmeleri lazım böylelerinin. ah ulan orada ben olacaktım hala sinirim geçmiyor.

seninim diyen kız

ilk giden yine kendisi olur çok büyük ihtimalle. seninim diyen değil, bu cümleyi kurmadan dahi bunu hissettirecek bir kız çıkar umarım tüm yalnız ve gönül adamı olan erkeklerin karşısına.

çaresizliği anlatan en iyi cümle

olmuş bitmiş hayal kırıklarından sonra " ne yapacağım ben şimdi".

ilişkilerin bitme nedenleri

ilişkiler çıkar ve duygular kendi isteğine göre pazarlanır hale geldi ondan. aslında herkes yalnız. birbiriyle olan çıkar duygularını aşk, tutku diye pazarlamaya çalışanlar da yalnız.

paradan daha önemli şeyler

umudunu kaybetmemek, paradan daha önemlidir. karamsar olmamak daha önemlidir. karamsar olmamak, umudunu kaybetmemek de para ile ilgili değildir bu arada.

30 yaşında olmak

gün itibariyle olduğum yaştır. hiçbir numarası yok. 30'lu yaşlar boyunca, 20'li yaşlarda ki yaptığım mallıkları özleyeceğim sanırsam. özlüyor sanacağım daha doğrusu.

günün sözü

" bizi yaşayabilecekken, yaşayamadıklarımız bitirdi".

gıcık olunan kelimeler

sosyal medya kelimelerinin hepsi. düğüncülük, hikayede kalmasın istedim vs vs.

ibrahim tatlıses

netfilixin azraille arasında ki bağlantıyla alakalı durumu 45-50 dakikalık bir belgesel ile çekip yayınlaması muhtemel ünlü kişi.

değmeyin keyfime

zihnime takılan aptal şarkı. sağa sola bu müzikli tatil postu atanların yüzünden takıldı. kim söylüyor onu da biliyorum ya neyse. geçen de dedim. bu ülkede kriz mıriz yok. kimse keyfinden ödün vermiyor. varımızı yokumuzu satarız tatilsiz kalmayız.

hiç bitmesin denilen şeyler

umut. insan umudu bitince ölür.

umrumda değil

candan erçetin'in en güzel şarkılarından biridir.

kaybetmek

en güzel yani artık kaybedecek bir şeyin kalmadığı andır herhalde. ya kaybede kaybede iyice içine gömülürsün, ya da kaybede kaybede kazanmayı öğrenirsin.

iyi niyetli olan insana enayi denilmesi

bir durum. artık leş bir ortam olsa da ekşi sözlükte açılan bir başlığı aklıma getirdi. " kibarlığımla rahatsız ettiğim için özür dilerim" diye. sanırım özetliyor. iyi niyetli olmak enayilik değildir. bu durumlara enayi demeyi empoze ettirmeyi başaranlara karşı cesur olmamak enayiliktir.

ekonominin kötü olması

ekonominin kötü olması durumudur. ama bu ekonomi yazın nedense millete pek vurmuyor galiba. saklambaç oynuyor herhalde. kimi görsem hikayesinde tatil pozu veriyor. her zaman memleketine gider diye bildiklerim bile havuz başında " havuzz keyfiii" postlarında. ben ekonomi iyi demek istemedim yanlış anlaşılmasın. demek istediğim " ekonomi kötü yapamıyoruz edemiyoruz" denilse de bizim millet keyif sevdalarından asla vazgeçmez. hele bu nesil hiç vazgeçmez. keyif sevdası dediğim de ister tatil pozu olur, ister bir pahalı konser olur ya da araba olur falan filan işte. ama olur yani bir şekilde. evvelden yaptırdığı mezarını satar yine de yapar yapmak istediğini misal.

içinden geleni söyle

bitti. bu kadar.

günün arabesk şarkısı

emrah - unutabilsem.